Нашата фирма се занимава от 19 години с паркети, като през последните 10г. предимно с ламиниран паркет. Разполагаме с 15 изложбени зали в София и един централен склад, от който зареждат 85% от специализираните магазини за ламинат в София  и над 600  дистрибутори  от  страната Ламинати на цени на ЕДРО!
Асортиментът ни включва ламиниран паркет и естествен трислоен паркет. Первази и декоративни завършващи лайсни – съчетание от модерен, съвременен дизайн и разнообразие от цветове. Фирмата ни подържа голямо разнообразие от декори в складовете си, за да може бързо и адекватно да реагира на разнообразните потребителски предпочитания. В своя стремеж за максимално задоволяване на динамичните потребителски изисквания. На нашата интернет страница можете да откриете интересни идеи за дома си, различни новини и новости от света на подовите настилки и предимно паркетите, както и много любопитни факти свързани с интериорния дизайн. По този начин се надяваме да откриете най-подходящите идеи за вас и с наша помощ да ги реализирате.
Високото качество при обслужването на клиентите е много важно за нас. Стремим се да задоволим всички идеи и желания на нашите клиенти.
Фирмата ни е ориентирана изцяло към българския пазар. Освен внос на качествени материали ние предлагаме още и оглед с консултация за обекта. Превоз и монтаж на ламината, с възможност да се монтира в деня на закпуването или на следващият ден. Допълнителна отстъпка над 100 кв.м. площ. Работата се извършва качествено, от префесионалисти в областта и изцяло с грижа към клиента.
Предлагаме ламинат от почти всички европейски производители: Tarkett, Egger, Classen, Kronospan, Kronopol, Kronoswiss, Kaindl, Kronotex. С размери: 6мм, 7мм, 8мм, 10мм, 12мм. Подложки: 2мм, 3мм, 5мм шумо и топло изолационни. Первази  PVC: Dollken, клипс за  монтаж на первази и ъгли. Лайсни 12 цвята (бук, дъб, череша), инокс, месинг.

Tuesday the 24th. 888Poker. Laminate flooring
Copyright 2012

©