Инструкции за монтаж

паркет, ламинат, ламиниран паркет, склад за паркет, склад за ламинат, монтаж


Превоз и съхранение:  След закупуването на ламинат трябва да се  внимава при товаренето и разтоварването, за да не се счупят ръбчетата по края на ламината, там е най-уязвим. Да не се мокри,  въпреки найлоновата опаковка на кашона,  да не се слага във влажни помещения, а да  се съхранява на проветриво и сухо място. Кашоните с ламината задължително  да се поставят хоризонтално на пода, а не вертикално, поради опасност от изкривяване.

Прочети още: Инструкции за монтаж

Що е то декинг?

Една новост в областа на подовите настилки на българския пазар е декингът. Това е така нареченият градински паркет. Представлява паркетни плоскости от дървесно полимерни композитни материали. Технологията по която се изработва му придават изключителна устойчивост на влага, всякакви атмосферни условия, защитене от паразити и плесени и е с много висока твърдост и здравина на покритието.

Прочети още: Що е то декинг?

Есента – време е да подготвим дома си за зимните месеци.

Лятото е към своя край, а ние отпочинали и пълни с идеи след отпуската, сме готови да посрещнем есента. Заедно с последните за годината топли слънчеви дни е време да се погрижим и за топлината и уюта на нашия дом и да го подготвим за зимните месеци. Освен за есенно почистване е добре да ползваме тези дни и за някои ремонти по жилището ни.

Прочети още: Есента – време е да подготвим дома си за зимните месеци.

Стълбите в дома – необходимост, аксесоар или практичност?

Когато говорим за стълбите в дома важи всяко от изброените окачествявания: на първо място стълбите са необходимост за да се усвоят максимално и удобно всички части на жилището, също така стълбите са един непреходен аксесоар за жилището, та дори и в едноетажните жилища и апартаменти и не на последно място те биха могли да бъдат едно много практично допълнение за всеки дом.
Добре подбраният вид стълби допринася за уюта и удобството на дома. Разбира се при подбора на вида стълби трябва да съобразим много неща, околната обстановка, кой и как ще използва стълбите, обзавеждането и т.н.

Прочети още: Стълбите в дома – необходимост, аксесоар или практичност?

Мазето – една интересна идея за разширяване на жилищното пространство.

По дефиниция жилищното пространство никога не стига. Тогава човек започва да мисли как да промени това. Най-бързият начин е закупуването на ново жилище с достатъчно пространство за нуждите на семейството. Това обаче е една скъпа процедура и често е неприложима. В този момент идва напомощ идеята да се използва максимално наличното пространство.

Прочети още: Мазето – една интересна идея за разширяване на жилищното пространство.

Tuesday the 24th. 888Poker. Laminate flooring
Copyright 2012

©