Таванското помещение – нови приложения

Свикнали сме да свързваме таванското помещение с тъмно, прашно и проветриво място, пълно с какви ли не вехтории.  Това, обаче не е задължително да е така. Почти всички къщи и голяма част от жилищните блокове разполагат с тавански помещения. Ако ви е необходимо място, да използвате таванското пространство е чудесен начин за разширяване на жилището ви или дори за създаването на един мини апартамент .  За тази цел е достатъчно да почистите добре тавана и да поставите нужните уплътнения.
С подходящо изнесен и добре проектиран прозорец помещението би могло да се превърне в един изключително светъл кът. Ако пък изберете полегат прозорец вписващ се във посоката и формата на покрива, може да се получи една много романтична стая огрявана нощем от звездите.
Без много усилия бихте могли да се възползвате от тавана превръщайки го в чудесна детска стая, кабинет, уютна спалня или стая за спортни забавления.
Ако пък се чудите как да подсигурите на вече порасналото си дете едно самостоятелно жилище, без да се охарчвате твърде и при това да не сте на огромно разстояние един от друг – това е чудесно решение на проблема. Таванското помещение с повече фантазия и добър проект се превръща в прекрасна гарсониера с кухненски бокс, всекидневна и спалня с нища и мини баня с тоалетна.
Както споменахме и по-горе, не е задължително тази идея да е приложима само за еднофамилните къщи. Често се срещат и жилищни блокове, които разполагат и с тавански стаи към апартаментите. Наистина те са предназначени за складиране на ненужни вещи, но ако стаята, която ви се полага се намира точно над вашия апартамент, или ако се споразумеете със съседа си за размяна на тези тавански стаи, бихте могли да превърнете своето жилище от обикновен панелен апартамент в чудесен модерен мезонет.  Как точно ще се възползвате от това удобно разширение на жилищното пространство е въпрос на вкус, нужда и фантазия.

Wednesday the 23rd. 888Poker. Laminate flooring
Copyright 2012

©